Miss hosting anmeldelse for norge

Jacob. M
Jacob. M

Miss Hosting ble grunnlagt i Stockholm, Sverige, i 2014 og tilbyr et bredt spekter av webløsninger og internettjenester. Tjenestene deres er tilgjengelige i Sverige, Europa, USA, Storbritannia og deler av Asia.

Misshosting har mer enn 35 000 kunder over hele verden, med et solid marked i nordiske land. Miss Hosting har bygget opp et rykte for å tilby førsteklasses webvert tjenester med et kunnskapsrikt og dedikert support team.

Vi har samlet en detaljert og oversiktlig gjennomgang av Miss Hostings hovedfunksjoner, bruk og ytelse.
Det finnes andre alternativer for rimelige webhotell, som kan være bedre for norske webmastere. Vi har laget en liste over beste hosting for Norge her, basert på ulike behov.

Slik fungerer Miss Hosting for norske brukere

Miss Hosting tilbyr en rekke funksjoner til gode priser. Dette er en ypperlig hostingtjeneste for både små og mellomstore norske brukere. Du får muligheter for skalering gjennom ulike former for hosting, pålitelig kundestøtte og flotte funksjoner.

Et enkelt og brukervennlig grensesnitt gir deg tilgang til ett-klikks installasjoner og nettsidebygger til en rimelig og konkurransedyktig pris.
Gjennom denne artikkelen kan du vurdere om Miss Hostings tjenester vil dekke dine behov, og om dette er webhotellet du skal satse på.

Misshosting funksjoner

Miss Hosting er et webhotell som passer for mindre nettsider, for eksempel hjemmesider for brudepar og personlige nettsider. MissHosting tilbyr en omfattende liste av funksjoner og produkter for å bygge og administrere nettsider. Miss Hosting gir deg:

 • Delt hosting, forhandler-hosting, VPS-hosting og nettsky-hosting
 • Domenenavn
 • Webmail
 • Gratis SSL-sertifikater
 • Dedikerte servere

Du får også ubegrenset båndbredde og e,-post lagring med daglige sikkerhetskopier, samt 24/7 serverovervåkning og kundestøtte.

Priser og pakker

Basic – starter fra 9 kr/måned

1 nettside med 250MB skylagring, 1 GB internettforbindelse, 100 % 1 CPU-kjerner, 10 MySQL-tilkoblinger og 512 MB PHP-minne.
Startpakken er perfekt for små bedrifter, startups eller personlig bruk.

Profesjonell – starter fra 19 kr/måned
Inkluderer 10 nettsider med 250 GB skylagring, 1 GB internettforbindelse, 100 % rabatt på 1 CPU-kjerner, 25 MySQL-tilkoblinger og 786 MB PHP-minne.
Pakken for mellomstore bedrifter passer ekspanderende selskaper med økende besøksmengde.

Ultimate – starter fra 29 kr/måned
Inkluderer ubegrensede nettsider og skylagring med 100 GBs internettforbindelse, 100 % rabatt på 3 CPU-kjerner, 50 MySQL-tilkoblinger og 2048 MB PHP-minne. En ny funksjon er et gratis SEO-verktøy som er lagt til i pakken.

Ultimate-pakken gir ekstra funksjoner som tillater skalerbarhet og oppfyller behovene til større selskaper som ønsker å legge til det lille ekstra til nettsidene.

Alle webhotell-pakker inkluderer:

 • Ubegrenset båndbredde og e-post
 • Gratis e-postadresser
 • Gratis SSL-sertifikater
 • MySQL-tilgjengelighet
 • DDoS-beskyttelse med overvåking døgnet rundt
 • Mer enn 200 gratis ett-klikks appinstallasjoner
 • 99,9 % oppetidsgaranti
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti

Ser du etter rimeligere webhotell-alternativer? Klikk her for å se våre beste leverandører av webhotell, som gir deg mer for pengene til en rimeligere pris.

Ulike webhotellløsninger tilbys

Miss Hosting tilbyr et stort utvalg av webhost-alternativer som gir nok funksjoner til å tilfredsstille alle forretningsbehov for webhotell.

 • Delt Hosting – starter så lavt som 9 kr med en rekke funksjoner å velge mellom i henhold til bedriftens behov.
 • Forhandler Hosting – tilbyr vertsbaserte og sub vertsbaserte domener med ubegrensede SQL-databaser og FTP-kontoer. Startpakken begynner på 199 kr, den profesjonelle pakken starter på 399 kr og den ultimate pakken er på 799 kr per måned. De tilbyr ubegrensede nettsider og domener med diskplass og kontoer som varierer avhengig av hvilken pakkeløsning du har valgt. Du får også et Cpanel som kan tilpasses ditt forretningstema, logo og domene. Gratis installasjoner av WordPress og WooCommerce er også inkludert, med mer enn 150 andre ett-klikks appinstallasjoner.
 • Cloud VPS Hosting – pakker starter fra 68 kr/måned med 2 GB RAM, 40 GB SSD-disk, 3 TB båndbredde og 2 kjerneprosesser. Den flytter opp til 4 og 8 GB RAM, 60 og 60 GB SSD-disk, 4 kjerneprosesser og 4 og 5 TB båndbredde. Premium Plus og Ultimate Pakke starter på 268 kr og 540 kr per måned.
 • Dedikerte servere – pakker starter fra 1299kr og går opp til 2199kr med Intel Pentium og Xeon, harddisker og 16GB RAM med den ultimate pakken
 • Magento Hosting – gir netthandelsbedrifter 27/7 server overvåking for å beskytte mot cybertrusler og spam. Den har høy skalerbarhet på grunn av tilpassede sky-servere, og har support tilgjengelig døgnet rundt.

Har du nettopp startet ny bedrift og trenger en grunnleggende, men pålitelig webhotell tjeneste? Sjekk vår liste over nybegynnere-vennlige leverandører av webhosting her.

Tilleggstjenester som tilbys

Miss Hosting lever absolutt opp til påstanden om å tilby komplette webløsninger som kan integreres med forretningsfunksjoner for optimal ytelse og effektivitet. De tilbyr Microsoft Teams og Office 365 for enkel chat, video og e-postkommunikasjon og møter i virksomheten din. De har også introdusert en ny tjeneste kalt Nyhetsbrev som lar deg lage profesjonelle nyhetsbrev raskt for e-postmarkedsføring. Du får en e-post grense på 5000 per måned kun i startpakken!

Miss Hosting gir deg også Sitelock, en tjeneste som beskytter nettsiden din mot hackere og gir deg et ekstra lag med ekstra sikkerhet. Med tanke på at mer enn 30 00 nettsider blir hacket daglig, er økte sikkerhetstjenester en utmerket investering for å beskytte virksomheten din og dens data.

Brukervennlighet på sitt beste

Miss Hosting tilbyr et brukervennlig grensesnitt og kontrollpanel. De har designet grensesnittet med tanke på brukervennlighet for både nybegynnere og erfarne brukere.

En kundeservice verdig navnet

Et pålitelig og tilgjengelig kundesupport-team er avgjørende for enhver tjenesteleverandør som tilbyr webhotell. Miss Hosting tilbyr 24/7 kundeservice med et internt team som gir støtte på lokale språk. Deres ansatte er kvalifiserte og kunnskapsrike, og opererer med en proaktiv og profesjonell tilnærming.
Du kan kontakte kundesupport via telefon, e-post, live chat og henvendelser. Chat Support drives av ekte mennesker som svarer på spørsmålene dine, og ikke av en robot. Miss Hostings telefon og e-posttjenester er tilgjengelige 24/7, og responstiden for henvendelser er vanligvis rundt 10 minutter.

Dessverre ingen datasentre i Norge

Miss Hosting har datasentre i Chicago, Stockholm og Singapore. De overholder høye standarder når det gjelder oppetid på serverne og lastehastigheter. Kunder som bruker tjenesten i Asia og Australia får kanskje ikke samme hastighet og server-oppetid som amerikanske eller europeiske kunder.

SAMMENDRAG

Totalt sett gir Miss Hosting deg omfattende webhosting-alternativer med et bredt spekter av tilleggstjenester og produkter. Det er mange flotte funksjoner som gratis ett-klikks appinstallasjon, nettsidebygger og ubegrensede e-postkontoer. Legger du til pålitelig kundesupport, pålitelige tjenester med en sterk oppetidsrekord, så får du en skalerbar webhotell-tjeneste til rimelige priser. Når det gjelder verdi for pengene, er Miss Hosting en av leverandørene av webhostinger som vi mener er best for bruk i Norge eller globalt.

 • Les mer om de beste webhotellene for Norge og dine spesifikke behov her.
 • 99,9 % oppetid.
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Bredt utvalg av hostingtjenester.
 • Flere IP-domener.
 • Daglig sikkerhetskopiering med 24/7 veiledning.
 • Gratis SSL-sertifikater og høy sikkerhet.
 • Skalerbar – du kan utvide nettsidene dine etter hvert som virksomheten din vokser.
 • Et flott alternativ for netthandelsbedrifter.
 • WordPress og WooCommerce-integrasjon.
 • Begrensede datasentre, derfor færre alternativer for asiatiske og australske kunder.