En anmeldelse av Site123 for Norge

Jacob. M
Jacob. M

I dag trenger du ikke kunnskaper innen programmering for å bygge en profesjonell og attraktiv hjemmeside. I den digitale tidsalderen hjelper nettsidebyggerne ikke-kodere med å utvikle sofistikerte hjemmesider. Når det gjelder valg av en passende hjemmesidebygger for deg, er det forskjellige ting du må tenke over før du bestemmer deg.

Dersom du har komplekse krav og trenger større tilpasninger av nettsiden din, kan du finne talentfulle nettsideutviklere verden over. Bare i USA kan du søke gjennom minst 150 000 utviklere. Men du kan relativt enkelt lage en hjemmeside på egenhånd ved hjelp av enhver hjemmesidebygger, så fremt du ikke trenger de mer avanserte funksjonene og større tilpasningsmuligheter.

finne dyktige nettstedsutviklere over hele verden

Du kan kontakte oss for et tilbud – vi lager hjemmesider av fantastisk kvalitet helt etter dine behov.

Hvis du ser etter det beste alternativet for Norge, så anbefaler jeg Webnode. Det er en favorittplattform blant mange, den er enkel å bruke, godt etablert i Norge og du kan til og med lage en enkel nettside gratis.

Uavhengig av hvilken hjemmesidebygger du velger, må du være forberedt på å betale for ditt eget domene. Dessverre finnes det ingen muligheter for å lage en fullstendig gratis hjemmeside.

Gå rett til sammendraget her.

Fakta om Site123

Site123 er en av de mest praktiske, kompakte og effektive hjemmesidebyggerne på markedet idag. Tusenvis av brukere uten kodekunnskap er svært fornøyde med hjemmesidene de har laget ved hjelp av Site123, og er enige i at dette er en av de mest enkle nettsidebyggerne du kan bruke.

Dette er en intuitiv, gratis og robust hjemmesidebygger som har nok funksjoner og muligheter for å imøtekomme behovene til små bedrifter og enkeltpersoner. Enten det er et attraktivt admin-dashbord eller meldingsfunksjoner, fungerer Site123 som en sentralisert og forenklet plattform.

Hvordan måler Site123 seg mot andre hjemmesidebyggere?

Det finnes en rekke nettsidebyggere på markedet som egner seg for det norske markedet. Du kan lese mer om andre nettsidebyggere som vi anbefaler her. Wix er også en relativt enkel hjemmesidebygger, og Site123 er hakket enklere når det kommer til funksjoner og færre muligheter for tilpasninger. Men Site123 er en gratis hjemmesidebygger som gir nok fleksibilitet til de som skal lage sin første hjemmeside. Skal du derimot lage en nettside hvor behovet for tilpasninger, mer avanserte funksjoner og flere ulike undersider, bør du vurdere andre, mer avanserte hjemmesidebyggere.

fantastisk kvalitet i henhold til dine behov

De mest populære funksjonene

Site123 tilbyr tilstrekkelig med funksjoner for personlige hjemmesider og enkle nettbutikker. De tilgjengelige og enkle funksjonene lar også brukere få mest mulig ut av markedsføringsverktøy og SEO-verktøy for å optimalisere kundeopplevelsen.

Brukere kan også bruke verktøyets dedikerte designfunksjoner til å designe logoer, legge til bilder eller lage svarskjemaer fra et mediegalleri. Med Site123 kan du også lage en blogg med tilpassede oppsett. Site123 tilbyr også delingsalternativer på sosiale medieplattformer.

Funksjonene som brukere finner mest verdifulle inkluderer:

 • Tilpassbare maler
 • Tredjepartsintegrasjoner
 • Integrasjon med sosiale medier
 • Administrasjonsrapportering og Analytics
 • Multi-Currency
 • Auto-Update

Site123 kommer med et imponerende utvalg av gratis og brukervennlige maler. Selv om kreativ frihet er begrenset, så vil brukere uten kodekunnskap kunne lage en attraktiv hjemmeside med denne hjemmesidebyggeren og sitte igjen med en positiv opplevelse.

de enkleste nettstedbyggerne du kan bruke

Sammendrag

 • Site123 er en enkel og praktisk plattform for å bygge en enkel hjemmeside for privatpersoner eller små bedrifter. Site123 tilbyr gode forretningsfunksjoner og utmerket kundestøtte.
 • Det er enkelt å komme i gang med Site123. Du registrerer en bruker på plattformen og setter igang. Når det gjelder utforming av hjemmesiden, kan du velge et tilpasset basistema eller eksperimentere med andre stiler og temaer rett fra dashbordet ditt.
 • Administrasjon av byggingen av hjemmesiden på Site123 er praktisk, og lar brukerne minimere arbeidsflyten på et øyeblikk. Det finnes ingen over-the-top funksjoner på Site123-plattformen. Den er designet for å være enkel og oppmuntrer til en komfortabel og enkel nettsidebygging, ofte gjort på under en time.
 • Er du ute etter en helt enkelt hjemmeside uten de store sprellene, funksjonene eller tilpasningene og ønsker å stå for byggingen selv, er Site123 absolutt verdt å teste. Ønsker du derimot bedre funksjoner, større tilpasninger og flere muligheter, er nok ikke denne plattformen noe for deg. Andre nettsidebyggere som vi anbefaler for Norge, kan du lese mer om i denne artikkelen.
 • Dersom du trenger hjelp til å bygge en hjemmeside til deg eller din bedrift, hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss for et konkurransedyktig tilbud.
 • Vil du vite mer om hjemmesidebygging finner du en gjennomgang her.