Å lage en nettside på egenhånd trenger ikke å være spesielt vanskelig. I dag finnes det mange forskjellige systemer, såkalte «SaaS», som gir både hosting, hjemmesidebygger, domene og funksjonalitet som kreves for at selv helt uerfarne webmastere skal kunne lykkes med å lage en fin nettside. Det er annerledes med profesjonelle hjemmesider. Forskjellen på å få utviklet en profesjonell hjemmeside og en hjemmeside laget med en SaaS-tjeneste, er ikke hovedsakelig at profesjonelle sider er penere enn hjemmesider bygget med for eksempel en hjemmesidebygger.

Med en profesjonell hjemmeside får du en helt annen grad av fleksibilitet. Profesjonelle hjemmesider utvikles vanligvis i plattformer som gir større tilpasningsevne via kode, for eksempel WordPress, Joomla eller Drupal. Denne typen plattformer er ikke ment for nybegynnere, og krever både tid og kunnskap for å lage godt utformede og profesjonelle hjemmesider.

Fordelen med å bruke et CMS som er utviklet for profesjonelle, er at det er mulig å tilfredsstille mange flere behov enn det som kan oppnås med en enkel hjemmesidebygger.

Når vi designer en profesjonell hjemmeside for en kunde, kan vi tilby bedre og sikrere lastetider enn det som kan oppnås med eksisterende SaaS-tjenester på markedet. En profesjonelt utviklet hjemmeside gir i mange tilfeller også en større grad av sikkerhet da vi har mulighet til å velge hvilket webhotell vi skal bruke. Vi setter også vanligvis opp hjemmesider med et CDN som gjør at nettsiden kan lastes raskt uavhengig av hvor i verden de besøkende og kundene dine befinner seg.
En annen stor fordel med å bestille en profesjonell hjemmeside er at mulighetene for integrasjon mot andre systemer, og programmer, i prinsippet alltid er større enn med SaaS. En hjemmeside som våre utviklere lager med for eksempel WordPress gjør det mulig å dra nytte av ca. 55 000 programmer («plugins») som er kompatible med WordPress.

I prinsippet kan du få en profesjonelt utviklet hjemmeside til å se ut slik du ønsker. Du kan tilby tjenester og produkter på nettsiden din, ta betalt for abonnementer, eller tillate pålogging for for eksempel begrensede deler av nettstedet ditt.

Hva koster en profesjonell hjemmeside?

Kostnaden for en profesjonelt utviklet hjemmeside er knyttet til hvor mange timers arbeid vi antar det vil ta å bygge hjemmesiden, i ren utviklingstid. Enklere hjemmesider laget av våre profesjonelle utviklere starter fra 9000 kr eks mva. Men for å kunne gi en nøyaktig pris, må vi lage et tilbud som gjenspeiler arbeidstiden og jobben med å lage den aktuelle hjemmesiden.

I mange tilfeller tilløper kostnader knyttet til drift og vedlikehold av en profesjonell hjemmeside. Kunden/eieren av nettsiden må som regel betale for blant annet hosting, tema og funksjonalitet som skal brukes på nettsiden.

I tillegg er det vanlig at kunden trenger en form for støtte for å overta og vedlikeholde nettsiden selv. Det kan være at oppdragsgiver trenger hjelp til å oppdatere nettsiden etter selve overtakelsen. Da vil det selvfølgelig komme en ekstra kostnad for denne nye jobben og arbeidstid som trengs i forbindelse med dette. Det kommer på toppen av tilbudet vi gir i forbindelse med bygging av hjemmesiden. Kontakt oss via skjemaet under for å få et tilbud. Vi sørger for å lage en profesjonell hjemmeside som matcher dine behov når det gjelder design, funksjonalitet og kvalitet!

Fordeler med å anvende profesjonelle

Her er noen av de største fordelene ved å bestille hjemmesiden din hos oss:

  • Spar tid
  • SEO-tilpasset hjemmeside
  • Støtte ved valg av tema, program, CMS, webhotell.
  • Tilpasninger med kode
  • Raske lastetider
  • Høy grad av sikkerhet
  • Vedlikehold og støtte

Kontakt oss

Ønsker du hjelp til å lage en nettside som er tilpasset dine ønsker?

Jeg heter Jacob og jeg har flere års erfaring med å bygge for eksempel hjemmesider og nettbutikker. Ved behov hjelper jeg også til med å tilpasse og vedlikeholde nettsider. Kontakt meg via kontaktskjemaet nedenfor for å få mer informasjon om mine tjenester.

nettstedekspert