Hostinger webotell: En anmeldelse for Norge

Jacob. M
Jacob. M

Å finne en god nettsideleverandør er et av grunnlagene som sikrer suksess for enhver bedrift. Dessverre er det blitt en vrien oppgave å finne de beste webhotellene i Norge, på grunn av tilgjengeligheten til en rekke hostingleverandører på markedet. Kontakten med den rette norske webhotelltjenesten er viktig for riktig styring av din nettside, og for å føre din bedrift til suksess.

Hostinger er et populært navn på det norske markedet for webhotelltjenester. Er det et verdig alternativ for nettsidens behov? Får du verdi for hver krone du bruker på dette alternativet?

I denne Hostinger-anmeldelsen vil vi prøve å svare på disse spørsmålene ved å gi en detaljert vurdering av leverandøren.

Jeg har også listet opp alle de beste hostingalternativene og webhotell for Norge her, hvor det tas hensyn til dine spesifikke behov. Hostinger er en god webhost for mindre nettsider, men det er flere alternativer du kanskje vil vurdere før du velger hvilken som passer best for deg.

Klikk her for å se sammendraget av denne artikkelen.

Hostinger fungerer greit i Norge

Hostinger er en allsidig webhotelltjeneste med utmerket kundeservice og åpningstider. Det er et perfekt alternativ for små bedrifter da de tilbyr en sikker, brukervennlig, delt hostløsning for nettbaserte prosjekter. I tillegg er det en favoritt for programvareselskaper, IT-tjenester, høyere utdanningsinstitusjoner, internett og detaljhandel (se grafikk nedenfor).

Selskapet Hostinger ble opprettet i 2007 og har utviklet seg til å bli et av de beste delte og sky-baserte selskapene i verden. I Norge bruker mange Hostinger, blant annet VccPlus, A1 Tannlegen og 5000 Bergen. Selv om Hostinger har flere fordeler for brukerne, finnes også noen dårlige sider. I den følgende delen tar vi opp fordeler og ulemper ved Hostinger.

Fordeler og ulemper med Hostinger

Fordeler med Hostinger

 1. Raske lastehastigheter
  En av de viktigste egenskapene for enhver nettsides sukess, er lastehastighet. I følge Google kan lange ventetider resultere i høye fluktfrekvenser. Tidligere tester på Hosting-nettsider har vist at denne webhosten generelt har høy hastighet for nedlastning. Hvorvidt du velger Hostinger i Norge eller ikke, så må du sørge for å få lastehastighetene som nettsiden ditt trenger.
 2. Rimelig
  Hostinger tilbyr planer til noen av de markedets mest konkurransedyktige priser. Den delte hosting-planen starter på $1,99 i måneden for en enkel nettside. Nettsteder som støtter flere nettsider trenger en større plan, og denne starter på $2,99 i måneden. WordPress-hosting starter på $1,99 i måneden, mens VPS-hosting har en månedlig startavgift på $3,95. Disse prisene er rimelige sammenlignet med andre leverandører av webhotell.
 3. Pengene-tilbake garanti
  Dersom Hostinger ikke imponerer deg, trenger du ikke være bekymret. Hostinger gir deg en 30-dagers prøveperiode, og full refusjon etter forespørsel innen denne perioden hvis du ikke får det du håpet på, og angrer på medlemskapet. Vær oppmerksom på at domenefornyelser, personvernbeskyttelse og innløsningsgebyrer ikke er en del av denne tretti dagers pengene-tilbake garantien.
 4. Egen nettsidebygger
  Hostinger samarbeider med Zyro for å gi abonnenter tilgang til et av de beste verktøyene for nettsidebygging.
 5. Enkel å bruke
  En av grunnene til at jeg anbefaler Hostinger for Norske webmastere, er at det er en brukervennlig løsning. Den har et enkelt brukergrensesnitt, et oppsett med veiledning og et brukervennlig dashbord. Hostinger er derfor et nybegynnervennlig verktøy som vil resultere i en fullt funksjonell og profesjonelle nettside innen kort tid.

Ulemper med Hostinger

 1. Norsk domene
  Hostinger tilbyr ikke .no-domene.
 2. Telefonstøtte
  Noen ganger er greit å motta hjelp fra et menneske på telefonen. Hos Hostinger er imidlertid ikke dette et alternativ. Den eneste måten å få støtte på er via live chat.
 3. Upålitelig oppetid
  Hostingers oppetid har tidvis vært upålitelig, sammenlignet med andre hostingtjenester. Vi har sett nedetider opp til to timer per måned.
 4. Manglende funksjoner på budsjettplaner
  Hostingers grunnleggende plan mangler noen viktige funksjoner, og selv om dette ikke er nok til å ikke vurdere Hostinger, er det viktig å være klar over. WordPress-hosting kommer ikke med et Content Delivery Network. Enkelt- og startplaner har heller ikke daglige sikkerhetskopieringsfunksjoner.

Sammendrag

 • For norske webmastere er Hostinger en av de billigste hostingløsningene på markedet
 • Du trenger ingen form for programmeringskunnskap for å bruke tjenesten og få en bra hjemmeside. Men det finnes mangler.
 • Her kan du lese mer om hvordan du lager en hjemmeside og relaterte råd.
 • Hostinger tilbyr ikke norske domener (.no), så du må registrere domenet ditt et annet sted før du etablerer hjemmesiden din hos Hostinger dersom du ønsker et norsk domene.
 • Totalt sett er Hostinger rimelig. Du får mye for prisen du betaler, men det er andre alternativer på markedet som er verdt å vurdere også. Les mer om de beste webhotell for Norge her.